Děti, environmentální výchova a permakultura: kurzy na podzim 2024

Od začátku roku 2022 pracuje jeden z týmů ekocentra Cassiopeia na projektu „Využívej změnu tvořivě: Rozvoj permakulturních přístupů v environmentálním vzdělávání“. Permakultura je pro nás zdrojem inspirace již řadu let – vytvořili jsme výukové programy pro školy, kurzy pro vzdělavatele i metodické publikace vycházející z podnětů permakultury. V tomto projektu jsme připravili kurzy pro vzdělavatele specializované podle věku dětí, se kterými pracují (cca do 9 let a od 9 let výše). Kurzy vedou sehrané lektorské dvojice, hlavní lektorka Mgr. Adéla Hrubá má velmi bohaté zkušenosti v oboru včetně účasti na mezinárodních projektech. Všechny kurzy jsou dotované a tudíž nabízené za ceny výrazně nižší odpovídá nákladům.

Na podzim 2024 proběhnou tyto kurzy:

27.-28.9. kurz pro pedagogy základních škol a další vzdělavatele dětí cca od 9 let v Komunitním centru Záměl u Rychnova nad Kněžnou

Pozvánku si otevřete kliknutím zde. Přihlašovací formulář můžete otevřít zde.

11.-12.10. kurz pro tutéž cílovou skupinu v areálu Základní školy Na Beránku v Praze – Modřanech.

Pozvánku si otevřete kliknutím zde. Přihlašovací formulář můžete otevřít zde.

17.-18.10. kurz pro pro pedagogy mateřských škol, nejnižších ročníků základních škol a další vzdělavatele dětí cca do 9 let v našem sídle v areálu MŠ Jizerská v Č. Budějovicích.

Pozvánku si otevřete kliknutím zde. Přihlašovací formulář můžete otevřít zde.

Budeme se těšit na setkání!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *